Hoger in Google scoren?
De SEO-experts van Sluys weten raad!

hoger op google met seo

Hoger in Google ranking…
Dat moet met zoekmachineoptimalisatie (SEO).

logo google

U wilt dat prospects u gemakkelijker vinden. Hoog tijd om hoger in Google te prijken! Laat uw pagina’s SEO-optimaliseren door Sluys. SEO staat voor Search Engine Optimization. Of: zoekmachineoptimalisatie. U maakt uw pagina’s zó, dat Google er helemaal wild van wordt. Begint u te duizelen van de vele para­meters die u moet aanpassen? Laat het over aan Sluys: uw garantie voor SEO-succes.

Hoger in Google:
met techniek.

Stap 1 in uw onlineaanwezigheid is natuurlijk uw site zelf. U krijgt van ons een SEO-vriendelijk exemplaar. Hoe we zorgen dat uw pagina’s hoger in Googles zoekresultaten staan? Door onder meer afbeeldingen, headings, tags, cachings en reactietijden te optimaliseren. En door extraatjes zoals een responsive-systeem toe te voegen. Zo vindt de Google-robot snel wat hij zoekt. En beloont hij dat met een hogere ranking.

Hoger in Google:
met content.

Stap 2 is uw site voorzien van sterke inhoud. Want contentmarketing is vandaag een must have om hoger in Google te scoren. Geen idee hoe u inhoud-met-meerwaarde creëert? Laat dat maar aan ons over! U krijgt overtuigende teksten, door een copywriter geschreven volgens de regels van de kunst. En mooie beelden, door een professionele fotograaf vereeuwigd. Zo blijft uw bezoeker geboeid hangen op uw site én klikt hij door naar uw contactformulier, offerteaanvraag, inschrijvingsbutton, …

Hoger in Google:
met links.

Stap 3 is het zoeken naar referenties. Want zeg eens: welk hotel boekt ú met een gerust hart? Datgene dat massa’s goede beoordelingen krijgt. Wel, ook Google vertrouwt op de aanbevelingen van anderen. Hoe meer betrouwbare sites naar uw pagina’s verwijzen, hoe hoger in Google u staat. Dat vraagt om gerichte linkbuildingacties: een kolfje naar onze hand.

webdesigner antwerpen seo websites

Laat uw webpagina’s optimaliseren voor de zoekmachines.
Zo scoort u hoger in Google en lokt u meer prospects naar uw site. Waarop wacht u nog?