U profileren als expert?
Nieuwsbrieven versturen is de boodschap.

nieuwbrieven versturen mailchimp

Nieuwsbrieven versturen
met performante Mailchimp software.

logo mailchimp

Nieuwsbrieven versturen is een absolute to do. Zo haalt u de banden met uw (potentiële) klanten aan. Toont u zich als betrouwbare expert. En lokt u extra bezoekers naar uw site. Sluys maakt een overtuigende e-nieuwsbrief met MailChimp. Dat is gebruiksvriendelijke software waarmee u mailings verstuurt naar uw prospects.

Nieuwsbrieven versturen:
straffe lay-out.

Bij MailChimp kiest u uit massa’s sjablonen. Maar een sterke nieuwsbrief vraagt om een straffe lay-out. Daarom maken we een unieke nieuwsbrief die past bij uw bedrijfsimago. Wilt u nieuwsbrieven versturen met afbeeldingen, foto’s of filmpjes in? Komt in orde! En wees gerust, uw newsletter oogt overal netjes: op een vast en mobiel toestel, en in om het even welk mailprogramma.

Nieuwsbrieven versturen:
sterke content.

Nieuwsbrieven versturen is vooral … meerwaarde bieden aan uw lezer. Zorg dus dat u iets interessants vertelt, of uw nieuwsbrief keert zich tegen u. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom adviseren wij u ook bij de inhoud van uw e-mailing. Trakteer uw lezer op handige tips. Gun hem een blik achter de schermen. Of pak uit met succes­volle klanten­verhalen. Krijgt u zelf niets op dat witte blad? Dan zorgen we voor professionele copywriting.

Nieuwsbrieven versturen:
sterke rapporten.

MailChimp is een handig programma. U groepeert er uw contacten, zodat uw nieuwsbrieven versturen gericht gebeurt. En dan is het tijd om te meten! Hoeveel ontvangers openen uw mail? Wie precies leest hem? En hoe vaak worden links opengeklikt? Nuttige cijfers die u terugvindt in een overzichtelijk rapport.

U bepaalt natuurlijk zelf in welke mate u ons nodig hebt om nieuwsbrieven te versturen. Schakelt u ons alleen in voor het grafische aspect? Of wilt u dat we alles doen, tot en met de klik op verzendknop? U zegt het maar.

nieuwsbrieven versturen emailing

Profileer u als expert en lok extra bezoekers naar uw site.
Vraag nu uw vrijblijvende offerte om nieuwsbrieven te versturen.