website renovatiebedrijf smets

Nieuw website voor KMO Renovatiebedrijf Smets

Renovatiebedrijfs Smets lanceert opbouwende website

Twee weken geleden kregen we een telefoontje van Renovatiewerken Smets. De stijlvolle website van schildersbedrijf Pentura was hun niet ontgaan. “Wij vinden dat écht een knappe website. Kunnen jullie voor ons familiaal renovatiebedrijf ook zo iets maken” vroeg een charmante stem aan de andere kant van de lijn? Een volmondige yes was ons antwoord.

Na een kwartiertje brainstormen aan de telefoon werd al snel duidelijk wat Renovatiebedrijf Smets zocht: een beperkte, maar mooi ogende website die vlot gevonden wordt op Google. Bij Sluys merken we dat meer en meer éénmanszaken en KMO’s de noodzaak inzien van een verzorgde présence op het web. Maar vaak ontbreek het aan kennis en tijd om bezig te zijn met website of social media. Voor zulke bedrijven is een one page website ideaal.

Wat zijn de bouwmaterialen van een goede website?

  • sterke teksten die optimaliseerd zijn voor Google. Onze copywriter schreef na een telefonische briefing een wervende tekst over renoveren.
  • mooi ogende foto’s. We konden Renovatiewerken Smets overtuigen om geen amateuristische werffoto’s te tonen, maar mooie interieurbeelden
  • een uitnodigende layout met een duidelijk call to action.

Na slechts twee weken stond de website online!

Heeft u een grote renovatie van uw website in gedachten? Of droomt u eerder van totaal nieuwe website? Doe dan inspiratie op voor uw website en vraag een vrijblijvende offerte bij Reclamebureau Sluys.